Taxis EuropeNl
 
Dringend behoefte aan een taxi ?
  
 Neem contact op met nu onze fabriek . Als u belt, zal de operator u informeren over de beschikbaarheid en de wachttijd . Onze taxi's zijn beschikbaar om u naar uw bestemming.
 Een belangrijke afspraak ?
 Wanneer u een taxi te reserveren , worden alle gegevens van uw bestelling opgeslagen. Twintig minuten voor het afgesproken uur , uw taxi naar het aangewezen adres gestuurd .

 Detail-oriented ?

 Onze operators werken 7 dagen op 7 , 24 uur op 24 uur om u te behouden ons het beste gastvrijheid en het verwerken van uw verzoeken betrouwbaar en efficiënt . Al onze chauffeurs zijn ervaren en circuleren de
Races * 24/24 en 7/7

 * Ride Airport

 * Persoonlijke welkom

 * Beroepschauffeurs
Voor reizen rond of reizen en te gaan waar de doorvoer niet verder , of zal niet meer omdat het te vroeg of te laat , soms moet je een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor het vervoer nodig . Dit is wat biedt TAXI Europa met zijn voertuigen tot uw dienst 365 dagen per jaar .
Een bestuurder kan een klant te ondersteunen ergens op voorwaarde dat het in de stad die het afhankelijk blijft. Elders, dat wil zeggen buiten de stad zal vereisen dat er een opdracht van de klant. Het kan later u wanneer u wilt, met inbegrip van het buitenland.

 De bestuurder kan je niet weigeren een ontvangstbewijs in het bedrag van running gedaan. Aarzel niet om vragen. De lijst moet het volgende omvatten: Aantal taxi, in plaats van ondersteuning en klantenservice indieningsdatum van de race, toegepaste tarieven, prijzen zijn inclusief BTW, eventuele toeslagen. Dit is echter geen factuur. Als u een factuur nodig hebt, meld dit dan aan de chauffeur en onze boekhouding zal u.

 Een bestuurder mag weigeren te klimmen of dalen pakketten in openbare ruimtes, het laden van percelen met een totaal gewicht zou meer dan 100 kg of een gewichtseenheid van meer dan 30 kg of die kunnen beschadigen of de bodem van het voertuig. Het kan weigeren om een ​​dier (met uitzondering van blindengeleidehonden) of een klant van duidelijke intoxicatie vervoeren. Dit is niet verplicht om te wachten meer dan een uur naar de klant te stoppen, tenzij vooraf overeengekomen.

 Tot slot, het kan alleen worden een race om door te gaan tussen 22 uur en 06:00, of voor belangrijke ritten op te lossen. In dit geval kan een bepaling van een ongeveer gelijke hoeveelheid verzoeken de geschatte tarief, werknemer regularisatie aankomst.
© 2014Nl
Een website maken met WebSelf